Patrik Samuelsson tillträder som ny VD för XLENT Syd AB

Patrik har en lång karriär inom IT- och konsultbranschen bakom sig och känner väl till den lokala marknaden, där han verkat i olika roller och verksamheter sedan mitten av 90-talet. ”Det känns helt fantastiskt och kul att ta sig an denna utmaning, som att komma hem.” säger Patrik.

Med erfarenhet som IT-chef, konsultchef och djup kunskap om de viktiga ingredienserna i att bygga ett modernt IT-bolag i en föränderlig tid, samt ett ledarskap som genomsyras av transparens, ödmjukhet och nyfikenhet är Patrik en perfekt match för XLENT. Patrik efterträder Malin Nordstrand som på egen begäran valt att lämna rollen men är fortfarande kvar inom XLENT.

 

”Jag ser framför oss en spännande resa i tillväxtens tecken. VI har tagit oss genom Corona på ett bra sätt och nu ser vi möjligheter att växla upp vår tillväxtresa. XLENT har en bra och stor bredd som gör oss till en central spelare för våra kunder.” fortsätter Patrik.

 

XLENT Syd har kontor i både Malmö och Kristianstad och verkar främst i Skåne. De tar sig ofta an projekt “från ax till limpa” och har en bred expertis inom allt ifrån projekt- och förändringsledning till integrationslösningar och e-handelslösningar. Tillsammans med sitt nya team och nya medarbetare ser Patrik fram emot att utveckla verksamheten och skapa nya framgångar för XLENT.

 

”Är du nyfiken på XLENT i södra Sverige? Vi letar efter dig som vill utvecklas som konsult och bli en del av en fantastisk gemenskap. Hör gärna av dig till mig så tar vi en kopp kaffe och diskuterar hur just din framtid skulle kunna se ut hos oss!” avslutar Patrik.

 

Kontakt:

patrik.samuelsson@xlent.se

076-024 89 04

 

Om XLENT

XLENT erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Här arbetar vi nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens både på bredden och djupet och vi strävar alltid efter att leverera maximal affärsnytta genom smarta IT-lösningar. Vi finns på femton orter i Sverige — från Luleå i norr till Malmö i söder och är idag cirka 500 medarbetare tillsammans med systerbolagen inom Xlent Consulting Group.

Fler nyheter