XLENT startar upp ett team inom Business Consulting

XLENT slår ihop två team i Stockholm och startar upp en satsning med inriktning mot verksamhetsutveckling och strategi.

Det nya teamet består av 20 medarbetare och kommer stötta företag och organisationer inom en stor bredd av branscher att utveckla sin verksamhet, effektivisera sina interna processer och implementera sin strategi i praktiken. Teamet har ett utpräglat affärsperspektiv och hjälper organisationer att genomföra större transformationer och verksamhetsprojekt, ofta med en betydande del IT och teknologi.
 

"Många av våra kunder har behov av att få stöd i sitt strategiarbete, men även ett behov av extra kraft i genomförandet genom exempelvis projektledningskompetens. Vi kan hjälpa till med både och", säger Daniel Wahlström som kommer leda den nya satsningen.

 

Erfarna och engagerade medarbetare

Business Consulting-teamet hoppas kunna komplettera övriga XLENT genom att tydligt ta rollen mellan verksamhet och IT, vilket är en gemensam nämnare för de flesta befintliga uppdrag.

 

"Vi har en gedigen samlad kompetens och bred erfarenhet. Tillsammans med det engagemang som präglar teamet kommer det här bli en kul och spännande resa", säger Tove Leonard, partner på XLENT.

 

Det finns ett stort engagemang från medarbetarna att vara med och utveckla verksamheten, och alla uppmuntras hjälpa till och bidra inom både försäljning och rekrytering, men också i det viktiga arbetet att bygga teamet.

 

"Att jobba med teamutveckling mitt i en pandemi när man inte kan träffas är inte det lättaste, samtidigt som det är riktigt roligt och ger energi, i en tid vi kanske behöver det extra mycket", säger Tove.

 

"Det är viktigt att vi lär känna varandra och har kul tillsammans. Lyckas vi med det kommer vi också leverera fantastiska resultat till våra kunder", avslutar Daniel.

 

Söker fler erfarna konsulter

En av målsättningarna för året är att växa med ett antal konsulter. Har du den erfarenhet som vi eftersöker och är nyfiken på att vara en del av teamet? Kontakta daniel.wahlstrom@xlent.se.

 

På bild: Daniel Wahlström & Tove Leonard

Fler nyheter