XLENT växer i Östergötland

Under hösten har fyra nya kollegor anslutit till teamet i Östergötland med olika bakgrunder och expertisområden. Vi hälsar Kajsa, Dino, Annie och Kalle varmt välkomna till XLENT! 

Verksamheten i Östergötland har varit igång sedan 2016 och har kontor i både Norrköping och Linköping. Kompetensmässigt har teamet en stor bredd inom IT – allt ifrån projektledning och affärsutveckling till systemutveckling, webbutveckling, krav, test och lösningsarkitektur. Under hösten har XLENT fyllt på kunskapsbanken med fyra nya medarbetare med olika profiler.  
 

Kajsa Kastberg arbetar som frontend-utvecklare hos en av våra kunder. Tidigare i år tog hon examen från Systemvetarprogrammet i Linköping med inriktning på systemutveckling.  

 
“Det är så kul att träffa nya människor inom IT-branschen och höra om deras erfarenheter. Här får jag möjlighet att fortsätta utveckla mina kunskaper, lära mig en massa och hitta min plats i denna bransch.” 
 

Dino Samlija är en vass projektledare med många års erfarenhet i bagaget. Han har en roll som Initiative Owner/Epic Owner hos kunden han jobbar för just nu. 
 

“Att vara en del av XLENT är att vara en del av en företagskultur som är öppen och välkomnande för alla. En plats där olika personligheter och kompetenser möter varandra, där det alltid är högt i tak. Alla hjälps åt och man får vara med och påverka från dag ett, där idéer är välkomna och uppskattade. Helt enkelt en plats där jag får vara med och vidareutveckla och bygga morgondagens XLENT.“ 
 

Annie Gotenstam har tidigare arbetat på ett produktbolag med bland annat produktutveckling, test och som scrum master. Nu har hon ett uppdrag där hon arbetar med krav, test och testledning hos en av XLENTs kunder. 

 
“Jag är jätteglad och tacksam över att vara en del av XLENT. Företagskulturen passar mig perfekt, med härliga kollegor, engagerade och kompetenta ledare och alla får vara med och påverka och utveckla företaget. Det finns så mycket olika kompetenser på XLENT, man lyfter och hjälper varandra. Ett företag där jag känner att jag kan utvecklas.” 

 

Kalle Nordenberg har lång erfarenhet av systemutveckling och har arbetat med allt ifrån systemintegrationer och webbutveckling till e-commerce lösningar. Han har alltid haft en förkärlek till UI och UX vilket går hand i hand med det uppdrag han har just nu som frontend-utvecklare. 

 
“Jag fick tips om XLENT från en vän som tyckte jag borde söka mig hit vilket jag är glad att jag gjorde. Jag trivs jättebra här och är väldigt tacksam för att vara en del av resan vi gör. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och har som mål att bli en riktigt grym webbutvecklare! “ 

  

Teamet i Östergötland är idag 20 medarbetare. Balansen mellan olika erfarenheter, expertis, kön och ålder bidrar både till en fin gruppdynamik och möjlighet att möta kundernas behov och efterfrågan. Framöver ligger fokus på att fortsätta växa – i rätt takt med rätt personer. Känner du någon som skulle passa på XLENT? Tveka inte att höra av dig till anna.winell@xlent.se!

Fler nyheter