Brädspel + Loppis = Succé!

 

Spelloppis 2018 lockade flera tusen besökare under förra helgen i Stockholm. XLENT var med och sponsrade evenemanget som anordnades av Dragon’s Lair förening.

2018-09-06

 

Brädspel är en populär fritidssyssla för många på XLENT och på kontoret i Stockholm anordnas ofta spelkvällar. Spelkvällarna blir ett roligt sätt att umgås på för entusiasterna, och det ger en glädje och gemenskap samtidigt som det skärper det logiska sinnet och samarbetsförmågan.

 

XLENT-anställda Emma Rudstam sitter i styrelsen för Dragon’s Lair förening som var huvudarrangör av evenemanget. XLENT sponsrade eventet och var även med på plats under dagen för att knyta kontakter genom att spela spel med besökarna och berätta om vilka XLENT är och vad vi gör.

 

Intresset för evenemanget var enormt, över 13000 personer hade anmält sig intresserade av Spelloppis 2018 Facebook-event.

 

“Brädspel idag är så mycket mer än Monopol och Risk. Det finns allt från 10 minuters relations-spel till flera timmars strategispel. Bland favoriterna på vårt kontor i Stockholm finns samarbetsspelet Hanabi, där gruppen tillsammans ska lyckas kommunicera så bra som möjligt för att lösa problemet.” säger Emma Rudstam. Hon fortsätter “Om det är IT-yrket som lockar entusiaster eller tvärt om vet jag inte men med dagens bredd av spel är det många som vågar ta klivet, testa ett spel och låta sin värld växa. Mer glädje åt folket!”

Fler nyheter.