Hela XLENT samlat för kick-off

 

Vi på XLENT är stolta över våra medarbetare och de jobb vi gör, tillsammans och med våra kunder. I helgen fick vi äntligen möjlighet att samla hela företaget – från norr till söder – för att dela med oss av erfarenheter, lära känna varandra och bygga teamet starkare.

2017-09-14

 

Vi har växt så det knakar de senaste åren och är idag knappt 300 medarbetare runt om i landet. XLENT finns på 12 orter i Sverige, från Umeå uppe i norr till Malmö i söder. Möjligheten att samla alla medarbetare från de olika kontoren, att träffas och byta erfarenheter är något vi värderar högt.

 

Under tre dagar träffades vi i den Schweiziska byn Villars. På agendan under dessa dagar stod föreläsningar om bland annat förändringsledning, modeller för digitalisering, utmaningar och lösningar i projekt, för att ge alla våra medarbetare en inblick hur vi arbetat med olika av våra kunder och hur vi jobbar för att alltid bli bättre.

 

“Fantastiskt kul med så stor uppslutning när vi samlas för att ytterligare stärka relationerna inom XLENT. Vi fick möjlighet att visa upp våra satsningar och vår höga kompetens för varandra, vilket skapar stolthet samt har resulterat i mycket nöjda kunder. Ett engagerat och kreativt team kombinerade konferenspass med relationsskapande aktiviteter. Vi gör varandra bra!” Säger Per-Eric Spansk, Senior Partner Xlent Consulting Group.

Fler nyheter.