Invigning av nya kontoret i Umeå

 

Det blev en lyckad kväll i torsdags när XLENT firade med att inviga de nya lokalerna i Umeå tillsammans med kunder, bekanta och branschkollegor!

Bilden visar en man som klipper ett band och inviger ett kontor
2018-08-31

 

XLENT växer i hela landet och har nu nått ca 320 medarbetare. Umeå är inget undantag och behövde därför större lokaler. I våras bar flytten av till Västra Norrlandsgatan 10 och nu var det dags att inviga det nya fina lokalerna tillsammans med kollegor i branschen, kunder och bekanta.

 

Under kvällen hölls några kortare presentationer för gästerna. XLENT hade bjudit in Merete Salmeling, chef Digitala Kanaler och Innovation Landshypotek som berättade om Blockchain och hur Landshypotek Bank införde Blockchain-teknik för fastighetsköp.

 

Daniel Sivertsson från XLENT pratade om systemintegration, varför det är viktigt och hur du lägger grunden till företagets digitala förmåga.

 

För att krydda till kvällen lite extra bjöd XLENT in Tirage Imports som höll i champagneprovning för de gäster som var nyfikna på att testa sina smaklökar.

 

”Fantastiskt kul att så många kunde komma och träffa vårt härliga gäng och se våra nya lokaler. I det här tillväxttempot blir det väl invigning igen om något år!” säger Peter Johansson, kontorsansvarig på XLENT i Umeå.

Fler nyheter.