Möt Daniel, XLENTs nya förvärv inom Bank & Finans

 

Vi hälsar Daniel Wahlström varmt välkommen till XLENT. Daniel har lång erfarenhet av bank och försäkring och förstärker XLENTs erbjudande av tjänster inom banksektorn. 

2019-01-28
 

Daniel har de senaste 10 åren jobbat i olika roller inom bank och finans med fokus på affärsutveckling, oftast med digitalt som gemensam nämnare. Innan han hamnade i finansbranschen jobbade Daniel på reklam- och webbyråsidan med både e-handel, reklamkampanjer och event. På XLENT går Daniel in i konsultrollen med fokus på att utveckla erbjudandet inom bank och försäkring. “Jag tror det är nyttigt att ibland byta perspektiv mellan rollen som beställare och leverantör, så jag känner mig nyfiken och full av förväntan. Jag ser fram emot att få jobba med flera kunder och banker som jag tidigare sett som mina konkurrenter. Nu kan jag istället dela med mig av mina erfarenheter. Det känns kul!” säger Daniel.

 

Daniel ser fram emot att komma igång med arbetet tillsammans med sina nya kollegor. “Kulturen är viktig och jag upplever att XLENT lyckats skapa en välkomnande och inkluderande miljö där alla är inriktade på att hjälpa varandra och våra kunder utifrån bästa förmåga.” När Daniel inte arbetar blir det mycket tid med familjen och fix med huset i Nacka där han bor med sin fru Lisa och deras två döttrar. Under åren har det blivit allt från bastubygge (som självklart styrs med en app) till balkongrenovering och tapetsering. Under vinterhalvåret blir det också en och annan skidresa. ”Att åka skidor är verkligen superkul”, konstaterar Daniel!

Fler nyheter.