XLENT i Östergötland satsar på webb

 

Nyförvärven Mattias Lepp och Robin Henriksson blir en del av webbteamet – ett nytt satsningsområde på XLENT i Östergötland.

2018-08-29

 

Den nya satsningen erbjuder kunderna kompetens för att effektivisera sin verksamhet genom att skapa verksamhetssystem, integrations- och åtkomstlösningar på webben.

“Vi vill erbjuda våra kunder kompetens inom webb och hjälpa dem att utveckla specialanpassade kundportaler och e-handelslösningar. Vi ser med spänning fram emot att jobba tillsammans med Mattias och Robin och gemensamt skapa affärsnytta för våra kunder!” säger Anna Winell som ansvarar för XLENT i Östergötland.

 

Mattias som brinner för webbutveckling och framtagande av nya och komplexa lösningar har gedigen erfarenhet av utveckling och kundanpassning inom e-handel. Robin älskar att skapa och brinner för effektivisering. Hans passion för webbutveckling startades för 16 år sen och sedan dess har Robin både utbildat sig och skaffat sig en stor erfarenhet inom området.

 

Förutom leveranser i projektform kommer de även kunna erbjuda teamleveranser. Teamleveranser har stora fördelar för kunderna då det är mer flexibelt och skapar kontinuitet i leveransen samt att arbetet varieras efter kunden behov.

 

“Vår långa erfarenhet inom systemförvaltning ger oss också möjlighet att direkt erbjuda denna leveransform även från webbteamet, vilket vi tror kan bli en framgångsrik mix.” säger Anna Winell.

Fler nyheter.