XLENT kommer till Luleå

Nu etablerar sig XLENT i Norrbotten och startar upp ett lokalkontor i Luleå. De tre som startar upp verksamheten är förväntansfulla och letar nu fler drivna personer som vill vara med.

2019-03-15

 

Teamet som tillsammans startar upp verksamheten i Luleå består av Veronica Andersson, Malin Zingmark och Per Lindberg som alla har mångårig erfarenhet från olika roller i IT-branschen och rötter i Norr- och Västerbotten. XLENT fortsätter därigenom sin tillväxtresa och med Luleå-kontoret på plats har XLENT etablerat sig på 14 orter i landet hittills.

 

“Vi som startar har uppdrag inom offentlig och privat sektor med fokus på förändrings- och verksamhetsledning kopplat till IT. I nära samarbete med våra kunder jobbar vi för att förbättra deras verksamhet och öka deras konkurrenskraft, vi levererar och vi håller det vi lovar” säger Veronica.

 

Nu börjar arbetet med att bygga upp verksamheten i Luleå och rekrytera fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

 

“Vi vill växa och bli fler i Luleå. För oss är individer viktigare än en specifik kompetens. Om du säger att du “verkar inom IT” så kan du vara rätt för oss. Det viktigaste för oss är att hitta rätt personer, som drivs av utmaningar och älskar att bygga relationer.” avslutar Veronica.

 

Vill du vara med i uppstarten och uppbyggnaden av XLENT i Luleå? Hör av dig till Malin som ansvarar för rekrytering på malin.zingmark@xlent.se, 070-332 20 06 eller Veronica på veronica.andersson@xlent.se, 073-060 60 07. 

 

Vill du veta mer om XLENT i Luleå? Se www.xlent.se.

Fler nyheter.