Anna Winell

Ledare & Konsult - XLENT Östergötland

Vad är din roll på XLENT?

Jag ansvarar för teamet på XLENT i Östergötland. Det är utan tvekan det roligaste jobb jag någonsin haft. Jag får jobba med att coacha och utveckla alla härliga personer i teamet samtidigt som jag agerar moderator för alla olika initiativ och aktiviteter som vi gör tillsammans i allt från studentbearbetning, teambyggande, rekrytering, markandsbearbetning, affärer och kundrealtioner. 

 

Vad finns det för utvecklingsmöjligheter på XLENT? 

Det är så häftigt, för hos oss på XLENT har du chans att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vi är många som kan stötta, coacha och hjälpa till att hitta rätt väg framåt för just dig. Tillsammans formar vi konsultpresentationer och CV, lyssnar på vad du har för drömuppdrag och hittar rätt möjligheter för dig hos kunden för att det nästa dag ska bli du som hittar drömuppdraget för din kollega. 

 

På vilket sätt är XLENT en inkluderande arbetsplats?

Alla får verkligen chans och möjlighet att vara med och påverka. Vi ser alla varandra och lyssnar på varandras behov, utmaningar och mål. 

 

Hur skulle du beskriva kulturen på XLENT? 

Vi har en platt och öppen organisation där alla ges möjlighet att vara med och bidra. Vi strävar efter att ha roligt tillsammans och tror på att om vi lär känna varandra och skapar fina relationer internt så skapar vi förutsättningar för goda och fina relationer även med våra kunder. Vi är nyfikna på våra kunder, deras utmaningar, mål och visioner och vill verkligen hjälpa dem att bli sitt bästa jag. En annan viktig del i vår kultur är transparens både inom organisationen och även i dialogen med våra kunder. Det leder till att vi blir en pålitlig arbetsgivare och en pålitlig leverantör. Vi vågar också utmana både oss själva, varandra och våra kunder i stort som smått. 

 

På vilket sätt är XLENT en flexibel arbetsplats? 

Vårt motto är att medarbetaren ska ha rätt uppdrag som matchar medarbetarens mål och behov, som matchar kundernas mål och behov, som matchar XLENTs mål och behov. Vi jobbar hela tiden med att diskutera och lyssna in medarbetare, kund och oss på XLENT för att hitta rätt mix. Flexibiliteten finns i allt vi gör – vi tror på frihet och ansvar. Genom att hela tiden sträva efter att göra ett bra jobb hos och tillsammans med vår kund skapar vi ett högt förtroende som leder till frihet och ansvar även där. Det är så vi skapar vår flexibla arbetsplats. 

 

Vad skulle du ge för tips till någon som är intresserad av att arbeta på XLENT? 

Fundera över vilken typ av uppdrag du vill jobba med och hur din tidigare erfarenhet och kompetens matchar. Vi vill verkligen att fler ska få möjlighet att bli en del av vårt härliga team. Ta kontakt med någon av oss på XLENT och starta en dialog. Lika mycket som vi vill höra mer om dig och matcha med möjligheter vill vi också ge dig chansen att höra mer om oss, vår kultur och hur vi jobbar. Hos oss finns en helt annan konsulttrygghet genom allt stöd och gemenskap du får av kollegor och möjligheten att påverka vilket/vilka uppdrag du kommer att jobba i.

Träffa fler av våra medarbetare