Dzenan Bektic

Projektledare & Affärsutvecklare - XLENT Östergötland

Vad är din roll på XLENT? 

På XLENT har jag en roll där jag får bidra inom verksamhets- och affärsutveckling på den lokala marknaden. Några exempel på vad detta mer konkret skulle kunna vara är att jag involveras i allt från säljprocesser, skapa och underhålla relationer till både vårt team och våra kunder. Likaså hur vi skapar, utvecklar och underhåller relationer till studenter på Linköpings Universitet.

 

När jag är ute på uppdrag så är det i rollerna som projektledare och verksamhetsutvecklare. Jag älskar att hjälpa våra kunder på en strategisk nivå samtidigt som jag vill få teamet jag leder att förstå hur det vi gör hänger ihop med företagets övergripande strategi och mål.

 

Vad är det bästa med att arbeta som konsult?

Konsultrollen för mig en roll där jag får vara med och bidra, vara med att påverka och hitta lösningar inom många områden. Det känns rätt häftigt att jag med min erfarenhet, ihop med mina kollegors erfarenhet, kan utveckla bolaget man tillsammans. Vi ställer oss frågan med jämna mellanrum: vart är vi idag och var vill vi vara imorgon? På det sättet ser vi till att utvecklas åt det håll vi önskar, och åt det håll som våra kunder är på väg mot.

 

Konsultrollen tillåter dessutom att både vara expert inom ett område men också att vara en generalist och att ta sig an olika typer av uppdrag. För att inte glömma att man aldrig är ensam! Även om jag själv går ut i uppdrag så har jag alltid med mig mina kollegor och deras kunskap i ryggen. Det är väl det som är det absolut bästa för kunden: de anställer en konsult, men de får hela ”armén”, dess förmågor, erfarenheter och krafter.

 

Vad finns det för utvecklingsmöjligheter på XLENT?

Fantasin och orken sätter gränser för utvecklingsmöjligheter på XLENT! Våra ledare/chefer stöttar på riktigt tankar kring ens egen utveckling. Det är det som är en av de starkare punkterna till varför man vill tillhöra XLENT.

 

Vad skulle du ge för tips till någon som är intresserad av att arbeta på XLENT?

Vill du ha en arbetsplats där du är mer än välkommen att utmana, som är inkluderande och där du får vara en stor del av tillhörigheten, utvecklingen och framgången – då är XLENT det rätta stället! Och vill du se och höra om allt detta verkligen stämmer – ta kontakt med oss via LinkedIn/mail/telefon, ta en digital kopp kaffe och se vad du får för svar och info. Du kommer inte bli besviken!

Träffa fler av våra medarbetare