Tove Leonard

Managementkonsult och Projektledare - XLENT Stockholm

Vad arbetar du med på XLENT?

Jag drivs av att hjälpa våra kunder att utvecklas och nå sina mål, och jobbar i roller som verksamhetsutvecklare, projektledare och förändringsledare, ofta i området mellan verksamheten och IT.

 

Vad är det bästa med att arbeta som konsult?

Att kunna hjälpa våra kunder utvecklas, växa och prestera på nästa nivå, och att uppdragen är så varierande vilket innebär att vi får möjlighet att jobba med kunder i helt olika branscher. Det gör att jag själv alltid utvecklas, samtidigt som jag får applicera mina erfarenheter i nya situationer. 

 

Vad finns det för utvecklingsmöjligheter på XLENT? 

XLENT är ett bolag i konstant tillväxt och utveckling, vilket innebär att det finns många möjligheter för oss konsulter att utvecklas också. Genom nya kunder och nya uppdrag, men också genom framväxt av nya team och kompetenser inom XLENT, finns möjligheter att lära av varandra och att kontinuerligt utvecklas i konsultrollen. 

 

På vilket sätt är XLENT en inkluderande arbetsplats?

XLENT är ett platt bolag där alla kan vara med och påverka och utveckla företaget. Oftast är vi samtidigt ute hos kund på heltid, men allt engagemang välkomnas och behövs för att driva bolaget framåt. Möjligheten att direkt få ta en aktiv roll i utvecklingen av bolaget var en av de avgörande anledningarna till att jag själv valde att börja på XLENT för tre år sedan.

 

Vad skulle du ge för tips till någon som är intresserad av att arbeta på XLENT? 

Hör gärna av dig så bokar vi in ett möte där får du höra mer om oss och vad vi jobbar med. Vi växer, behöver nya kompetenta kollegor och vill gärna träffa dig om du är intresserad!

Träffa fler av våra medarbetare