August Wande

Systemutvecklare - XLENT Luleå

Vad jobbar du med?

Jag jobbar som systemutvecklare. I min roll får jag vara med och ta fram IT-lösningar som gör mina kunders verksamheter lite bättre och lite mer effektiva. Vid sidan om uppdraget så är jag delaktig i att utveckla vårt kontor här i Luleå tillsammans med mina XLENT-kollegor.

 

Hur kan du som anställd vara med och påverka?

På XLENT har alla möjlighet att göra sin röst hörd och alla får bidra i det interna arbetet om man så önskar. När vi samlar våra individuella styrkor så tycker jag att vi blir jäkligt vassa!

 

Det läggs även stor vikt vid att man har ett uppdrag som man trivs med, du har därför stor möjlighet att välja ett uppdrag som passar dig. Det blir som bäst när det matchar åt båda håll. 

 

Hur skulle du beskriva kulturen på XLENT? 

XLENT drivs av alla oss som arbetar här. Jag skulle säga att det är den sammansatta drivkraften hos alla kollegor som gör bolaget så bra. Det finns en stark kultur här som genomsyrar hela organisationen vilket jag älskar, ingenting känns omöjligt.

 

Vad skulle du ge för tips till någon som är intresserad av att arbeta på XLENT? 

Om du tilltalas av XLENT som arbetsgivare tycker jag absolut att du ska höra av dig till något av våra kontor. Vi är ständigt på jakt efter talanger runt om i landet.

 

Vad är det bästa med att arbeta som konsult?

Som konsult får man med tiden insikt i många olika verksamheter och tar med sig värdefull kunskap mellan sina uppdrag. Så länge du trivs på ditt konsultbolag så kan du alltid byta inriktning eller hoppa på nya uppdrag utan att behöva byta arbetsgivare.

Fler Porträtt