2023-09-27

Träningsnätvärket - Crossfitpass 27/9 (Norrköping)

Varmt välkommen till ett Crossfit-pass på World Class i Norrköping. Ett härligt prova-på-pass där alla kan delta, oavsett om du är en erfaren crossfit fantast eller aldrig testat på. Ta med en kollega och kom och träningsnätverka med oss! 🏋️‍♀️

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland och nu i Norrköping i samarbete med Dospace – där vi under avslappnade (och ibland svettiga) former får möjlighet att träffa nya människor och nätverka samtidigt som vi aktiverar oss. 

Vi får ett härligt prova-på-pass där alla kan delta. Passet blandar styrka och kondition och anpassar träningen så att både nybörjare och träningsvana kan träna tillsammans. I alla övningar finns skalbara alternativ – och tränare som hjälper till med tekniken.

Duschmöjligheter finns. Efter passet bjuder XLENT och Dospace på lunch i våra lokaler på Västgötegatan 7.

  • Plats: World Class Pronova, Sankt Persgatan 19, Norrköping
  • Datum/tid: 27 september kl 10:30-11:30. Lunch 12-12:45.
  • Antal platser: 15
  • Pris: Kostnadsfritt

Vad är Crossfit?

Crossfit är ett styrke- och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Människans värld är full av rörelser. Vi utför rörelser som stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider. De är en del av vår design. Det är dessa naturliga rörelser som ligger till grund för övningarna som inkluderas i Crossfit träningspass. Träningen är väldigt effektiv och rolig!