Klattring Xlent

2024-02-15

Träningsnätvärket - Klättring 15/2 (Norrköping)

Första träffen med Träningsnätvärket 2024! Vi får möjlighet att testa på Klättring på Klätterhallen i Norrköping 🧗‍♀️

Vi ses hos Klätterhallen i Norrköping och får under ledning av instruktör möjlighet att testa på klättring. Vi får lära oss lite grundläggande teknik och möjlighet att klättra både i rephallen (med topp på 15m) och boulderhallen (låga väggar utan rep). De som vill kan få veta mer om hur vi jobbar med säkerheten när vi klättrar eller lyssna på romantiska historier om fantastiska solnedgångar på klippväggarna.

I hallen finns något för alla, svårt, lätt, högt, lågt, smidighet, styrka, balans - klättringen är en otroligt varierad sport! Vi bjuder på en matig sallad som vi äter tillsammans i hallen och det finns möjlighet att byta om och duscha i hallen.

Klätterhallen är vid minusgrader lite svalare än inomhusgymmen, så en tröja att ta på sig när man vilar mellan klättringarna är skönt att ha med sig.

Om Klätterhallen

Vi på Klätterhallen i Norrköping brinner för klättring och för att alla människor ska nå sin fulla potential. Vi vill bidra till detta genom att erbjuda en härlig klättermiljö där alla känner sig välkomna, omhändertagna och sedda. Varmt välkomna till oss!

  • Plats: Klätterhallen i Norrköping AB, Kronomagasinsgatan 6, Norrköping
  • Datum/tid: 15 februari kl 11-13, inklusive lunch
  • Antal platser: 20
  • Pris: Kostnadsfritt