Frida Sodermark Lopninig

Träningsnätvärket - Löpträning med Frida Södermark 19/4 (Norrköping)

Ta chansen att få handfasta tips och inspiration av ultralöperskan och löpcoachen Frida Södermark. Övningarna under passet är anpassade så att alla kan vara med oavsett kondition och nivå. Det finns även möjlighet att powerwalka!

Detta tillfälle genomför vi i samarbete med Lundbergs Fastigheter och Dospace som efter passet bjuder på gemensam lunch hos Dospace Innerstan.

Frida Södermark

Frida Södermark är elitlöpare och populär föreläsare med en rad SM-titlar på sträckan 100 km, deltagande i fyra världsmästerskap och författare till tre böcker. Frida brinner för att få människor att se möjligheterna och våga förändra vardagen. Att hitta det som ger energi och få in rörelse i sitt liv. Idrottens strategier alla har nytta av både på jobbet och privat och hennes historia kan alla relatera till. Deltagarna får ta del av konkreta exempel på hur man själv kan göra för att prestera på topp.

  • Datum/tid: 19:e april kl. 11.00. Efter passet bjuder Lundbergs Fastigheter & Dospace på gemensam lunch på Dospace innerstan.
  • Plats: DoSpace Innerstan, Norrköping (Vi samlas utanför på Sankt Persgatan 99)
  • Antal platser: 35
  • Pris: Kostnadsfritt