2023-04-18

XLENT startar upp verksamhet i Trondheim

XLENT fortsätter att etablera bolag på fler orter i Norge. Denna gång i Trondheim i ledning av Rune Bostad som ser fram emot att sätta ännu en XLENT-pin på kartan och starta resan med att bygga bolaget tillsammans med framtida kollegor.

Rune har lång erfarenhet från IT- och konsultbranschen där han under de senaste 10 åren haft olika typer av ledarroller. Med Trondheim som hemmabas känner han väl till Trøndelagsregionen och ser stor potential för XLENT att växa på marknaden.  

När jag blev inbjuden i processen med att lära känna XLENT blev jag främst imponerad av de värderingar som bolaget står för. Det kändes som att komma hem. Dessutom motiverades jag att få möjligheten att vara med att starta upp något från grunden i Trøndelagsregionen och bygga vidare på det som XLENT har gjort i Sverige och Norge i många år, säger Rune

Att XLENT startar upp i Trøndelagsregionen är även en strategisk satsning geografiskt efter etableringen av XLENT Östersund/Åre i Jämtlandsregionen. Här ser man stora möjligheter till samverkan på de lokala marknaderna. 

Trøndelagsregionen har många stora och framgångsrika industrier, här finns ett av landets största lärosäten NTNU och Trøndelag har dessutom utsetts till Norges teknikhuvudstad. Trots att det är oroliga tider ser Rune ett stort behov av IT-kompetens i regionen där XLENT kan möta de behov som marknaden efterfrågar. 

Det viktigaste för oss just nu är att bygga laget och har stort fokus på att hitta rätt personer med en stark bakgrund inom IT och digitalisering. Vi vill få med oss ​​personer som vill vara med och påverka sin egen och bolagets utveckling – och som delar vår passion för regionen. Kvalitet, hållbarhet och långsiktiga relationer är viktiga pusselbitar som vi kommer att arbeta efter. 
Om du är intresserad av att vara med på denna spännande resa, tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer.

Kontakt: