EPiServer

XLENT har mångårig erfarenhet av kvalificerade projekt inom webb och mobilitet och i många av dessa har EPiServer varit förstahandsvalet som plattform.

Logotyp EPiServer Premium Solution Partner

EPiServer utmärker sig som en modern, robust och användarvänlig webb och e-handelsplattform baserad på etablerad teknik som Microsoft .NET. Att produkten är svenskbaserad med en stor lokal kundbas borgar för en närvarande produktsupport och god tillgång till EPiServer-konsulter i hela Sverige.

XLENT är EPiServer Premium Solution Partner

XLENT innehar certifieringsgraden EPiServer Premium Solution Partner, som tilldelas av EPiServer p.g.a. “stor andel certifierade utvecklare och har meriterat sig genom framgångsrika projekt, samt en hälsosam blandning av nya och gamla EPiServer-kunder.”

Inom webb och mobilitet har XLENT god erfarenhet av hela arbetsprocessen: från digitala strategier, interaktionsdesign och UX till projektledning, utveckling, testning och lansering. Vill du veta mer om vårt område Affärskritiska webbplatser läs vidare här.

 

Satsning på ökad kunddialog

Referens/

Satsning på ökad kunddialog

XLENT har hjälpt SATS att bygga årets bästa tränings- och hälsosajt.

Kundanpassat text- och bildinnehåll

Referens/

Kundanpassat text- och bildinnehåll

C4 Energi har i samarbete med XLENT tagit fram en målgruppsanpassad, responsiv webbsida som förenklar användandet för både kunder och webbredaktörer.

Peter Johansson

Peter Johansson

+46 70 877 80 55 peter.johansson@xlent.se

Örjan Johansson

Örjan Johansson

+46 725 847 172 orjan.johansson@xlent.se