Expertis

XLENT IT Consulting erbjuder tjänster inom IT Management, Digitala affärslösningar samt IT-konsulttjänster och åtaganden. XLENT IT Consulting har framgångsrikt levererat en mängd projekt och uppdrag till marknadsledande företag och offentliga organisationer.

Digitala Affärslösningar

Digitala Affärslösningar

Vi hjälper våra kunder att digitalisera sina kundprocesser och är specialiserade på affärskritiska webbplatser, kundhanteringslösningar och mobila lösningar.


IT-konsulttjänster och åtaganden

IT-konsulttjänster och åtaganden

Vi utvecklar, integrerar och förvaltar nya och befintliga system i takt med våra kunders verksamhetskrav och vision. Vi arbetar med både helhetsåtaganden och konsulttjänster och använder oss av agila utvecklingsmetoder.


Management och IT Management

Management och IT Management

Vi på XLENT skapar förutsättningarna att förverkliga mål och öka affärsnyttan.


Branschexpertis

Branschexpertis

Varje bransch har sina förutsättningar och utmaningar. Genom långvariga kundrelationer har XLENT skaffat sig kunskap om våra kunders kärnverksamheter och branschernas unika affärslogik. Vårt uppdrag handlar om att göra IT och innovation till ett stöd för er verksamhet så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Ni får tillgång till IT-lösningar och tjänster med djup verksamhetskunskap som hjälper er att utveckla er affär och verksamhet.