Bank & Försäkring

XLENT hjälper bolag att lyckas i en föränderlig bransch.

Expertis inom Bank & Försäkring

Inom området Bank & Försäkring jobbar vi med affärsutveckling, rådgivning, kravhantering, projekt- och testledning för stora och små kunder inom bank, finans och försäkringssektorn. Vår kompetens ligger både på verksamhets- och IT-sidan. Flera av våra konsulter har jobbat i linjen på banker och försäkringsbolag. Vi anser det vara viktigt med gediget verksamhetskunnande i en bransch för att som konsult på bästa sätt kunna göra kunden nöjd och bidra till utveckling.

Vill du veta mer

Om du vill veta lite mer om oss och vad vi gör, klicka på någon av flikarna Bank, Försäkring eller Banksystem nedan. Där finns även referensuppdrag och exempel på vad vi gjort tidigare.

Rekrytering

Vi letar alltid efter fler duktiga medarbetare till vårt team! Låter det som något för dig? Skicka iväg en spontanansökan och berätta lite om dig själv till lennart.larsson@xlent.se.

Bank

Bank

Inom bankgruppen på XLENT erbjuder vi en stor palett av tjänster. Projekt- och programledning, förändringsledning, test, krav och upphandlingsstöd är några av områdena XLENT kan ta hand om.


Försäkring

Försäkring

Inom försäkringsgruppen på XLENT jobbar vi med affärsutveckling och rådgivning. Våra uppdrag är ofta att leda förstudier, kravarbete, utveckling och implementering av nya produkter och tjänster.


Banksystem

Banksystem

Ett modernt och skalbart banksystem till mindre och medelstora banker, finansbolag och nya FinTech aktörer.


 

 

Kvalitativ kravanalys

Referens/

Kvalitativ kravanalys

Rätt krav ger rätt leverans. Landshypotek Bank tog hjälp av XLENTs expertis inom kravställning och test när deras kreditberedningssystem skulle förbättras.

Ny Internetbank

Referens/

Ny Internetbank

XLENTs kompetens inom IT-projektledning och kravställning var viktiga tillgångar när Landshypotek Bank utvecklade sin nya internetbank.