Mobila lösningar

Tidrapportera på bussen eller boka träningspass i lunchkön? Att den mobila revolutionen är här inser alla.
Vi hjälper er med strategi, koncept och utveckling.

XLENT har djup kompetens inom de verktyg och strategier som krävs för att vara din partner inom de mobila kanalerna. Vi hjälper dig med mer än bara en häftig appupplevelse, vi ser till att allt fungerar och är integrerat med dina existerande system också.

– Vi kan erbjuda en mobil version av ditt Intranät utan att du behöver byta ut, eller ändra på din nuvarande Intranätslösning. Se exempelvis projektet vi genomfört ihop med Assa Abloy.

– Vi kan hjälpa dig och dina anställda att komma åt interna och affärskritiska system från mobilen på ett säkert sätt,tidrapportera, nå interna dokument eller övervaka produktionsprocesserna i en fabrik. Se exempelvis projektet vi levererat till Eurocon MOPSsys.

– Behöver du en webbplats som ska kunna användas bekvämt i en smartphone? Vi kan erbjuda webbutveckling med responsiv design, implementerad i HTML 5, CSS3 och Javascript.

– Alla mobila lösningar behöver hämta information och innehåll någonstans ifrån. Artiklar, bilder, videor och annat skall hämtas och levereras till mobiler och surfplattor. Här jobbar vi ofta med molnbaserade lösningar (Microsoft Windows Azure) för att integrera information från olika källor och leverera dem snabbt och effektivt till användare över hela världen.

– Förutom effektiva utvecklingsprojekt kan vi erbjuda våra kunder kompletta och kostnadseffektiva förvaltnings- och driftsavtal. Detta garanterar att dina appar är kompatibla med nya telefoner och operativsystem och att allting fungerar 24/7. För molnbaserade lösningar kan vi dessutom lova ett mycket lågt pris i jämförelse med traditionella driftspartners.

– Vi  hjälper dig att forma alla dina mobila behov och vi leverera effektiva lösningar för bästa möjliga resultat. Så hör av dig!

 

Mobilapp med kartfunktion

Referens/

Mobilapp med kartfunktion

Stockholms universitet har under 2013 utvecklat en mobilapp med studenter som målgrupp. XLENT deltog i utvecklingsteamet.

PT-mobilitet

Referens/

PT-mobilitet

De arbetar i gymmet och är ständigt i rörelse. SATS ELIXIAs personliga tränare har stor nytta av sitt mobila arbetsverktyg som effektiviserar såväl planering, som försäljning och administration.