IT Management

Vi hjälper företag att utveckla sin användning av IT genom ledning, styrning och rådgivning.

I en värld där allt från marknadsförutsättningar till kundbeteenden förändras allt snabbare krävs det också att företag agerar snabbare för att fortsätta att vara relevanta. Detta medför att dagens organisationer inklusive IT-avdelningar ofta är satta under hård press från allt mellan nya krav, nya teknologier och nya trender. För att möta behoven måste vi utveckla vårt sätt att möta kraven, hur vi levererar tjänster och system, samt hur vi styr och följer upp verksamheten.

Vi på XLENT stödjer företag och organisationer i allt från strategiformulering till genomförande. Genom vår erfarenhet, förståelse för dagens utmaningar och vårt nära arbetssätt med våra kunder når vi strålande resultat.

Hur vi skiljer oss från mängden

100 % neutrala. Som konsulter är vi helt obundna, så vår lojalitet ligger helt med dig och din affär.

Handplockade experter. Vi har med stor urskiljning plockat de bästa konsulterna till våra team som levererar nytta för din affär.

Digital DNA. Digitalisering – vad vi är och alltid har gjort, det är här vår passion och erfarenhet ligger.  Vi står inte bara för transformationsplanerna, vi lever och levererar förändring varje dag.

Våra senaste tankar

1 2 3 17
IT Strategy & Governance

IT Strategy & Governance

XLENT hjälper er att styra er IT.


Business digitalization & Digital transformation

Business digitalization & Digital transformation

XLENT hjälper er att skapa affärsnytta med med hjälp av IT.


Business Implementation Management

Business Implementation Management

XLENT hjälper er att lyckas med er IT-leverans.