Med expertis inom bank- & finansbranschen

Vi välkomnar Per Blänning och Alan Nasrat till XLENT.


Per Blänning har lång erfarenhet från bank- och finansbranschen. Senast kommer han från Ikano bank, där han arbetat som teamchef för leasing operations. Pelle har sysslat mycket med betallösningar och regelverk och har haft olika roller inom SEB, Canvisa Consulting, Logica och Capgemini.

– Jag trivs med variationen i konsultlivet och mitt intryck av XLENT är att det är ett företag med sunda värderingar och en positiv anda samtidigt som det är ett mindre företag med stor pontential och spännande tillväxtambitioner, säger Pelle.

Fritiden ägnar han gärna åt fiske, jakt, lantgården i Ångermanland samt med familj och vänner.

Alan Nasrat har studerat bank och finans i London där han också bott sedan 2007. Han kommer närmast från en spelutvecklare där han arbetat med internationella IT projekt, samt finansiell- och strategisk analys. Alan har också erfarenhet från finansbranschen där han inom M&A främst fokuserat på uppgifter inom data- och företagsanalys. Han är nu tillbaka i Sverige för att stadga sig och hitta en bra och stabil bas. XLENT och konsultlivet väljer han tack vare människorna och variationen.

– Människorna på XLENT är väldigt öppna och trevliga, samtidigt som möjligheten att jobba i projektform tilltalar mig, säger Alan.

På sin lediga tid gillar han att resa, prova nya restauranger, spela golf och basket samt att umgås med familj och vänner.

Varmt välkomna till oss!


Relaterat material