Trippel förstärkning för XLENT i Hudiksvall

André Olofsson, Jacob Sehlin och Fredrik Terent har anslutit till teamet i Hudiksvall. Vi hälsar våra nya stjärnor varmt välkomna!


André Olofsson
Andre är systemutvecklare och kommer från skolan där han precis tagit sin examen som Java-utvecklare. Under senaste halvåret har han jobbat som timanställd på XLENT parallellt med studierna. Innan han började studera jobbade han i England och Holland under tre år.

När André inte jobbar försöker han att vara aktiv med bland annat gym, padel och golf (där han blir coachad av kollegorna). Fotboll och E-sport och mat är också stora intressen.

”Det bästa med XLENT är kollegorna! Dem gör så att man verkligen känner sig som en i teamet, är väldigt hjälpsamma och motiverar en.” säger André

Jacob Sehlin
Jacob arbetar som teknikkonsult och kommer närmast från Fiberstaden där han jobbade som tekniker i 9 år innan han började på XLENT.

”Det har varit otroligt kul och givande första tid här på XLENT. Kunskapen och drivet som finns för att göra våra kunder nöjda gör att man verkligen blir sporrad och vill utvecklas. Känns som vi mer är lagkamrater än arbetskollegor.” säger Jacob

På fritiden umgås Jacob mycket med familjen och vännerna. Han har en son på två år och de delar samma intressen – att vara ute i naturen, motorer och vara i garaget.

Fredrik Terent
Fredrik arbetar som konsult med fokus på utveckling och projektledning. Han var tidigare utvecklingschef för ett team av utvecklare på Docu Group Nordic. Innan chefsrollen har han även jobbat som utvecklare under många år.

På fritiden är Fredrik främst engagerad i sina barns längdskidåkning.

Fredrik om första tiden på XLENT ”Roligt med varierande uppgifter, bra kollegor samt en trivsam arbetsmiljö!”

Bild från vänster: André Olofsson, Jacob Sehlin, Fredrik Terent.


Relaterat material