Välkomna till XLENT

Systemutvecklarna Ludvig Stenström och Magnus Widerberg börjar på XLENT.


Ludvig Stenström är en nyfiken och positiv civilingenjör som gillar problemlösning. I våras gjorde han exjobb på XLENT där han tittade på hur IoT-enheter kan kommunicera för att avlasta mobila nätverk. Nu har han en fast tjänst som systemutvecklare inom webb och mobila lösningar.

– Jag tycker om förändring och vill hela tiden hänga med i den senaste tekniken, så att konsulta som systemutvecklare känns helt rätt för mig. XLENT har dessutom bra tankar och struktur kring hur man tar hand om nya medarbetare och jag tycker att det finns en bra blandning av människor, förklarar Ludvig.

När han inte jobbar spenderar han gärna sin tid med att umgås med vänner och familj, träna på gym, resa och spela datorspel.

Magnus Widerberg

Magnus Widberg är en person som bryr sig. Både om sitt arbete, sina medmänniskor och om planeten. De senaste arton åren har han jobbat som systemutvecklare på produktbolaget Ping Pong AB. Nu ser han fram emot att prova på konsultbranschen.

–  Det ska bli kul att vidga vyerna, prova på ny teknik och se andra organisationer och olika affärsområden. Jag har alltid jobbat nära kund och trivs med att hjälpa till att ta fram- och lösa behov. XLENT känns som ett företag som tar hand om sina medarbetare på ett bra sätt. Det finns också en hel del inhouse-projekt, vilket jag gillar, säger Magnus.

På fritiden pysslar han gärna på med olika små programmeringsprojekt. Han tycker också om att läsa om filosofi och etik, träna , åka skidor, friluftsliv och brädspel.

 


Relaterat material