XLENT blir fler i Norr

Två nya stjärnor ansluter till de nordligaste kontoren i Örnsköldsvik och Umeå. Vi hälsar Jan Mehle och Malin Dahlqvist välkomna till teamet!


Jan Mehle kommer senast från ett lokalt bolag i Örnsköldsvik där han suttit som systemarkitekt. Han har en bakgrund inom främst Java och webb.

På XLENT kommer han gå in i rollen som arkitekt/utvecklare.

Jan har ett stort intresse för musik, och spelar gitarr i ett band – men vill ändå inte kalla sig själv för musiker… Utöver det så spenderar han mycket av fritiden med sin fru och sina två barn, villan, renovering, vänner, spel, sova, äta och allt sånt som är kul!

“Jag gillar som sagt att ha kul och jag vill ha kul på jobbet, därför har jag valt att gå till XLENT.” säger Jan.

Malin Dahlqvist kommer att gå in i utvecklingsteamet i Umeå. Hon kommer närmast från Knowit där hon arbetat med webbutveckling, framförallt i Episerver.

“Nu ser jag fram emot att lära mig massor av mina duktiga kollegor här och växa i rollen som konsult och systemutvecklare.” säger Malin

På fritiden gillar Malin att röra på sig, går gärna på högintensiva träningspass, yogar eller är ute och promenerar. Hon gillar också att resa till vackra och häftiga platser runtom i världen, samtidigt som hon tycker att en ledig dag i sommarstugan är det bästa som finns!

Varmt välkomna till XLENT!


Relaterat material