Automation

Digitala medarbetare är på stark frammarsch och kommer inom de närmaste fem till tio åren att fullständigt förändra vårt sätt att arbeta. Det kommer att öppna möjligheter för såväl helt nya affärsmodeller som aktörer.

En digital medarbetare är en mjukvara som imiterar människors sätt att utföra olika arbetsuppgifter. Det finns mer eller mindre sofistikerade digitala medarbetare att tillgå beroende på vilka uppgifter som ska utföras, vilken typ av input som ska hanteras och graden av interaktion med människor.

 I dag ligger fokus till stor del på automation av regelbaserade processer. Med hjälp av robotic process automation, RPA, kan ditt företag frigöra kapacitet, få snabbare svarstider och en effektivare bearbetning av data, samtidigt som du reducerar dina kostnader. Mer avancerade digitala medarbetare kan även hantera ostrukturerad data och hjälper till att automatisera dialogen med såväl dina kunder och leverantörer som medarbetare.

Lek med tanken på vad ni skulle kunna göra för era kunder om ni plötsligt fick tillgång till 1 000 nya medarbetare – eller om era konkurrenter fick det.

Några saker som blir viktiga framgångsfaktorer för en organisation är

  • Förmågan att fånga och strukturera data
  • Möjligheten att använda denna information för att skapa bättre kundupplevelser (Kund Centric)
  • Graden av automatisering av processer via digitala anställda

XLENT har stor erfarenhet av införande av Digitala medarbetare inom bank, försäkring, telekom och media. Vi kan hjälpa ditt företag med potentialstudier, genomförande av PoC/Proof of Concept, implementeringsprojekt, förvaltning och mycket mer.

Vi har erfarenhet av och samarbetar med ledande leverantörer, såsom Blue Prism, UI path, Automation Anywhere och IPsoft

 

Med modern robotteknik blir det enklare för OBOS-banken att expandera och att ge kunderna en bättre upplevelse

Referens/

Med modern robotteknik blir det enklare för OBOS-banken att expandera och att ge kunderna en bättre upplevelse

Med utmaningen att växa och öka antalet kunder utan att i samma utsträckning behöva utöka personalstyrkan, det hjälpte vi OBOS-banken med genom vår kunskap inom automation och robotlösningar.

Per Israelsson

Per Israelsson

+46 738 108 678 per.israelsson@xlent.se

Eric Thunberg

Eric Thunberg

+46 70-450 78 16 eric.thunberg@xlent.se

Boka en demo