När bitarna faller på plats

Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt för att man ska trivas och utvecklas. På XLENT arbetar vi alltid med att matcha din kompetens med ett uppdrag som passar just dig. För när bitarna faller på plats blir resultatet som allra bäst, både för kund och medarbetare!

Vilken pusselbit är du?

Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i deras vardag och vår kultur. En kultur som präglas av nyfikenhet, utveckling och gemenskap. Hos oss är alla bitar lika viktiga!

Harriet Wikström, VD på XLENT i Sundsvall.

Det som får oss att vara XLENT

"Det bästa med att jobba på XLENT är människorna, flexibiliteten och den positiva andan!"

 

Hos oss är alla konsulter. Våra medarbetares engagemang, trivsel och utveckling är det som gör oss bra! Vill du också jobba med roliga uppdrag tillsammans med kompetenta och drivna personer? 

Kraften bakom XLENT

Vissa delar sticker ut hos oss. Här har vi samlat fyra filmer som beskriver olika teman om vår kultur och hur det är att arbeta på XLENT.

Hussein Moulla, Projektledare XLENT Stockholm

Var vill du jobba?

XLENT finns på 15 orter i landet. Från Luleå i norr till Malmö i söder och vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill vara med och göra oss bättre.

 

Hittar du inte något jobb som passar dig just nu? Skicka in en spontanansökan till nyfiken@xlent.se eller besök något av våra kontor för att komma i kontakt med rätt person.