Pyramid

Pyramid är uppbyggt kring en stor samling moduler som omfattar allt från E-handel och CRM till MPS/MPL, Lager/Inköp och Redovisning/Bokföring. Tillsammans med våra erfarna affärssystemskonsulter väljer varje kund själv vilka moduler man önskar för att få till det bästa stödet för sina affärsprocesser.

Basmoduler

Det kompletta utbudet av moduler redovisas här: http://unikum.se/pyramid-moduler/

 • CRM/Säljstöd
  Komplett stöd för säljare och övriga i organisationen. Vårda dina relationer med kunder, leverantörer och partners. Planera och dokumentera aktiviteter och korrespondens. 
 • Projekt
  Ger verksamheten stöd för projekten, allt från offert till resultat. Effektiv rapportering och uppföljning av materialåtgång, tid och kostnader.
 • Order/Lager/Inköp
  Helhetstäckande funktioner för hantering av pris- och rabattsystem, inköp och lagerhantering. Utmärkt stöd för skräddarsydda logistikfunktioner och flöden.
 • Materialplanering
  Funktioner för att hantera tillverkningsordrar och strukturer bestående av material, halvfabrikat och operationer. Smarta stöd för förkalkyl och efterkalkyl. 
 • Fakturering
  Med Pyramid Fakturering sätts fakturering upp precis efter kundens önskemål. Samlingsfakturera, fakturera i förskott (aconto), fakturera en och en eller kontraktsfakturera periodiskt med mera.
 • Leverantörsreskontra
  Ha full kontroll på dina leverantörers fakturor och bokför dem direkt mot projekt och fakturera slutkunden. 
 • Redovisning
  I denna modul finns allt stöd som behövs för att hantera olika redovisningsmodeller. Brutet, förlängt räkenskapsår, tillgång till konton, objekt och avdelningar med möjlighet till ytterligare kontodimensioner. 

Utbildning

XLENT håller regelbundet utbildningar och seminarier kring lösningarna i Pyramid. Självfallet skräddarsyr vi även utbildningar för ditt företag om behov uppstår. 

Support

XLENT Pyramid Support nås enkelt via epost eller telefon. 

Mail: pyramid@xlent.se

Telefon: 013-36 26 14

Fjärranslutning

Vi använder Teamviewer för att vid behov kunna koppla upp oss mot kundernas datorer och ge bästa möjliga support. Uppkoppling med Teamviewer