Skräddarsydda affärssystem

Vår vision är att göra vardagen enklare för våra kunder. Oavsett om ni står inför att implementera ett helt nytt system, eller om ni ska uppdatera det befintliga, hjälper vi er. Vi är en långsiktig partner som erbjuder stöd och rådgivning genom hela processen – från behovsanalys till implementation och aktiv förvaltning.

  • Behovsanalys. I den inledande fasen jobbar vi nära våra kunder för att identifiera organisationens långsiktiga målsättningar. Vi skräddarsyr och rekommenderar lösningar som tillgodoser de behov som verksamheten står inför – som stöttar affärsmodellen och skapar maximal affärsnytta.

  • Implementation. Tillsammans ser vi till att systemets implementeras på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Vi arbetar iterativt och systemtestar löpande i nära dialog med er som beställare.

  • Aktiv förvaltning. En verksamhet är levande och utvecklas över tid. Vi säkerställer att systemet växer och utvecklas tillsammans med er. Vi levererar support och tar hand om nya behov som uppstår, och stöttar er i att aktivt förvalta systemet för att uppnå en långsiktig investering.

  • Support. Kontakta oss på cyberneticssupport@xlent.se eller via telefon +46 200 21 22 00.

Vi arbetar framför allt tillsammans med Microsoft och då främst med Dynamics 365, Azure och Microsoft 365 för att kunna leverera både On-Premises-, hybrid- och molnlösningar.

Med hjälp av marknadsledande plattformar och teknologier arbetar vi hårt för att alltid ligga i teknikens framkant. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Kontaktperson:
Alf Johansson

+46 73 089 31 17

alf.johansson@xlent.se