På XLENT är vi stolta över vår organisation av skickliga IT-konsulter som framgångsrikt har levererat en mängd projekt och uppdrag till ledande företag och offentliga organisationer under många år. 

XLENT erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Här arbetar vi nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens både på bredden och djupet och vi strävar alltid efter att leverera maximal affärsnytta genom smarta IT-lösningar.

 

Vi söker aktivt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi tycker att företaget ska spegla samhället i stort och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet och mångfald ser vi som en styrka och tillgång i vårt arbete!

 

Idag finns vi på femton orter i Sverige — från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra systerbolag inom Xlent Consulting Group är vi cirka 500 medarbetare.

Kontaktperson:
Cecilia Lycksell

+46 73-398 23 33

cecilia.lycksell@xlent.se

Kontaktperson:
Anders Franzén

+46 70-526 75 15

anders.Franzen@xlent.se

De som gör oss XLENT

Hos oss är alla konsulter. Våra medarbetares engagemang, trivsel och utveckling är det som gör oss till ett ledande företag. Här kan du hitta alla som jobbar på våra kontor runt om i landet.

Träffa några av våra medarbetare

Vill du veta mer om vad våra medarbetare gör på och utanför jobbet? Här får du träffa några av våra kollegor runt om i landet.