Hjälp oss att nominera "Årets medarbetare" till Linköpings Välgörenhetsgala 2022!

Som guldpartner till Tappra Barn har vi fått äran nominera och dela ut pris till Årets medarbetare i Linköping, på Linköpings Välgörenhetsgala 2022 den 11 november. Vi behöver därför din hjälp att hitta kandidater att nominera till denna kategori enligt motiveringen: 

 

I alla företag finns det medarbetare som utmärker sig med positivitet, engagemang och prestigelöst förhållningssätt. En medarbetare som skapar en teamkänsla, får andra i sin närhet att växa och som driver på för innovativa idéer.

 

Det är en person som vi kallar Teamtreprenör och är den som vi uppmärksammar i den här kategorin.

 

Varför gör vi det här?

XLENT är ett IT-konsultbolag med en stark kultur där medarbetarna är det största värdet. Omtanke om varandra och vår omgivning är en grundpelare i vår kultur tillsammans med delaktighet och samarbete. När dessa bitar faller på plats blir det som bäst.

 

Priset för Årets medarbetare vill vi som stolt guldpartner ge till en person som genom ett stort engagemang, intraprenörskap och lagarbete utvecklar verksamheten tillsammans med sin arbetsgivare. 

 

Vill du nominera en medarbetare?

Tycker du att beskrivningen passar in på någon du känner? Skicka in din nominering senast den 2 september med motivering och kontaktuppgifter till ostergotland@xlent.se eller via detta formulär!

Om Linköpings välgörenhetsgala

2019 arrangerades Linköpings Välgörenhetsgala för första gången. Evenemanget blev en succé och mycket uppskattat av alla partners och de drygt 400 bankettgästerna. Galan genererade ett stort överskott som har kommit barnen i Linköping tillgodo via ett antal mottagande organisationer. 

 

"Under festliga former och en kväll fylld av god mat, underhållning kommer vi att premiera organisationer och personer som engagerat sig för ett mera hållbart samhälle. Vi vill på detta sätt uppmärksamma de mjuka värden som skapar ett bättre samhälle. Samtidigt samlar vi in pengar till barn som har det tufft i Linköping, enligt stiftelsens Tappra Barns verksamhet. En gala med mycket värme och hjärta helt enkelt."

 

Läs mer på: www.tapprabarn.se/valgorenhetsgala