Bild på Morten Moen ny ledare för XLENT i Trondheim

Morten Moen blir ny ledare för XLENT i Trondheim

XLENT välkomnar Morten Moen som ny ledare för satsningen i Trondheim och presenterar en långsiktig vision för framtiden med hållbara digitala lösningar, kulturbyggande och samarbete.

XLENT fortsätter stärka upp i Norge och Trondheim med ambitioner att bli en spelare att räkna med på den lokala marknaden. För att bygga upp och förädla verksamheten i Trøndelagsregionen har man nu välkomnat Morten Moen ombord – en erfaren konsult och ledare med närmare 30 år i IT-branschen. Han brinner för sin nya roll på XLENT och strävar efter att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö för sitt team.

"Mitt arbete inom IT-branschen och i Trøndelag har gett mig en djup förståelse för regionens behov och potential," säger Morten. "Jag valde XLENT för att det är en koncern med ambitioner, långsiktighet och värderingar som passar mig. De har också en affärsmodell som jag tror på – dessutom får jag en mängd trevliga, jordnära och kompetenta kollegor på köpet.”

Genom att erbjuda expertis inom programvaruutveckling och fokusera på långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare, siktar bolaget på en hållbar och stabil tillväxt i regionen. 

”Det ska bli spännande att bygga upp en ny miljö från grunden på kontoret i Trondheim. Att hitta rätt personer som passar både professionellt och socialt och skapa en hållbar, innovativ och dynamisk miljö. Vi hoppas även kunna samarbeta och bidra till professionella nätverk med andra företag här.”

Satsningen på Trondheim är en del av XLENTs expansion i Norge, dessutom är samarbetet med övriga XLENT-bolag i Norge och Sverige en viktig pusselbit för den långsiktiga visionen. Närmast kommer teamet i Trondheim koncentrera sig på att sina lokala kunder och att attrahera och rekrytera rätt talanger.

”Vi söker för närvarande seniora fullstack- och backend-utvecklare. Han man erfarenhet inom maskininlärning och AI är också en stor fördel. Är du nyfiken på att vara med på resan, kontakta mig så tar vi ett snack!” avslutar Morten.

Kontaktuppgifter:

morten.moen@xlent.no