Header

Hållbara konsulter

Att trivas och må bra på jobbet ser vi som en självklarhet. Därför har vi skapat Hållbara konsulter, vårt initiativ för en hållbar arbetskultur i konsultvärlden. Detta är ett pågående arbete – och vi har bara börjat!

Mikaela smiling

Hållbara konsulter - låter det bekant?

Kanske både ja och nej. Alla pratar nämligen om hållbarhet. Hållbara köp. Hållbar konsumtion. Hållbart pensionssparande. Hållbara recept, rengöringsprodukter, transportmedel och skolmat. Däremot får den sociala hållbarheten inte lika mycket utrymme. Om du tänker efter, har du verkligen hört någon prata om Hållbara konsulter? Troligen inte – förrän nu.

Våra fokusområden för social hållbarhet

Vårt arbete med Hållbara konsulter tar avstamp i FNs globala mål för hållbar utveckling och är anpassade för vad vi kan påverka inom vår egen bransch.

Livskvalitet

Utveckling och personligt stöd

Jämställdhet och inkludering

Arbetsvillkor och inflytande

Xlent 201 Klar Web

En tanke att dela med sig av

Vår arbete för social hållbarhet är inget vi vill behålla för oss själva. Tvärt om vill vi att det ska ge ringar på vattnet och inspirera fler bolag att ge sina anställda så bra förutsättningar som möjligt. Vill du ta inspiration från vårt arbete och göra nåt liknande för din verksamhet? Vi delar gärna med oss av vårt arbete, som hela tiden är i utveckling!

Marie Computer HK

Så här gör vi

Vill du få inspiration om hur din verksamhet kan arbeta med Hållbara konsulter? Vi delar gärna med oss av det vi gjort! Ladda ner vår checklista för social hållbarhet.

Xlent 351 Klar Web

Bli en Hållbar konsult

Vi vill alltid bli fler! Om du söker en arbetsgivare som förstår värdet av sina medarbetare är du välkommen att höra av dig till oss. Besök vår karriärsida och kolla in våra lediga tjänster.

Gustav Skrattar 1200X1000

Anlita en Hållbar konsult

Vi arbetar utifrån hållbara värderingar och bygger starka och långvariga kundrelationer, med Hållbara konsulter som jobbar utifrån branschens schysstaste förutsättningar.