1

Livskvalitet

För att hålla ett helt arbetsliv är det viktigt med balans. Vi är måna om att vara så flexibla som möjligt, så att alla som jobbar hos oss även ska få tid över till det andra som är viktigt i livet – oavsett i vilken fas du befinner dig.

2

Personlig utveckling och stöd

Vi har närvarande ledare som lyssnar och stöttar. För oss är det viktigt att du själv är delaktig i din karriär och ges möjlighet att växa in i de roller du eftersträvar. Vi delar med oss av kunskap och hjälper varandra.

3

Jämställdhet och Inkludering

En jämställd och inkluderande arbetsmiljö gynnar alla. Vi är övertygade om att olikheter och bredare perspektiv bygger ett mer hållbart och lönsamt bolag, nu och i framtiden.

4

Arbetsvillkor och inflytande

Hos oss har du möjlighet att vara delaktig vid val av uppdrag. Vi är en trygg och flexibel arbetsgivare med tydliga riktlinjer och ledning som tar ansvar. Hos oss har alla möjlighet att påverka bolagets utveckling och ta del av vinsten.

Dino Sitter Med Dator

Ladda ned checklistan

Vill du inspireras av vårt arbete med Hållbara konsulter och göra något liknande för din egen verksamhet? Vi delar gärna med oss av det vi gjort! Ladda ner vår checklista för social hållbarhet.