Cybersec Xlent Norge

2023-09-08

XLENT etablerar ett nytt bolag inom Cyber Security i Norge

XLENT utökar satsningen i Norge och startar upp ett nytt bolag inom cybersäkerhet. Daniel Lovborn leder det nya bolaget tillsammans med ett team av erfarna experter inom området.

Daniel Lovborn kommer senast från Orkla och har tidigare arbetat med bland annat säkerhetsarkitektur som säkerhetsansvarig hos norska polisen. Med sig har han ett erfaret team som består av penetrationstestaren Camille Victor Prunier, säkerhetsarkitekten Jon Are Rakvåg och seniora penetrationstestaren Henrik Pedersen. 

Daniel och teamet ser fram emot att samarbeta med norska företag och organisationer för att stärka deras digitala säkerhet och hantera de utmaningar som den moderna digitala världen innebär. 

I en digitaliserad värld är cybersäkerhet inte ett alternativ, utan ett måste. Även om många företag är medvetna om sina risker, krävs rätt strategi för att adressera dem. Företag och organisationer måste täcka alla möjliga brister, medan en angripare bara behöver hitta ett enda säkerhetshål.

XLENT Cyber Security i Norge erbjuder specialistkompetens med fokus på riskbedömning, säkerhetsarkitektur, incidenthantering, utbildning, säkerhetstestning och bug bounty-program. Daniel ser att behovet finns inom de flesta branscher och anser att cybersäkerhet borde vara en prioritering för styrelser och företagsledningar.

Vårt mål är att vara 30 säkerhetsexperter inom tre år, som arbetar tillsammans i detta viktiga arbete. Vi söker aktivt efter fler medarbetare med erfarenhet inom området som vill vara med i denna spännande satsning.

Är du eller någon du känner intresserad av att veta mer? Kontakta Daniel på daniel.lovborn@xlent.no.