Charlotte Cyber Security

2021-10-01

XLENT etablerar ett bolag inom Cyber Security

Det nya bolaget startas upp av Charlotte Korssell som har lång erfarenhet av att leda säkerhetskritiska verksamheter. Det är en viktig satsning som kompletterar erbjudandet mot nya och befintliga kunder.

Charlotte har gedigen erfarenhet och kompetens med sig i bagaget när hon nu ansluter till XLENT som VD för satsningen inom Cyber Security. Med drygt 20 års chefserfarenhet har hon axlat roller som vice VD, affärsområdeschef, divisionschef, CIO – och har tillbringat mer än halva sitt yrkesverksamma liv i försvarssektorn.

Mitt intresse för säkerhetsområdet löper som en röd tråd från mitt allra första arbete fram till det jag nu ska ta mig an och bygga upp, vilket känns fantastiskt roligt och utmanande, berättar Charlotte. 

Högaktuellt område
För XLENT ligger satsningen inom Cyber Security helt rätt i tiden och skapar möjligheter att kunna erbjuda befintliga kunder expertkompetens inom området, men även nya kunder som vill ha stöd i hur de ska skydda information och tillgångar samt leva upp till lagstiftning och andra regelverk.

Informations- och cybersäkerhet är grundläggande för att vårt samhälle ska fungera och behoven kommer bara att fortsätta öka i takt med den digitala utvecklingen. Jag tror att vi alla vill kunna känna oss trygga samtidigt som vi vill dra nytta av möjligheterna som digitaliseringen ger oss, säger Charlotte.

Även om Charlotte och hennes team utgår från Stockholm ser de hela Sverige som potentiell marknad. Förhoppningen är att XLENT ska bli ett självklart val för de kunder som behöver konsultstöd inom informations- och cybersäkerhetsområdet.

Ambitionen är också att såväl senior som junior kompetens ska vilja jobba hos oss och aktivt delta i utvecklingen av bolaget, vilket jag anser att vi har stora möjligheter att lyckas med, avslutar Charlotte.

Är du intresserad av vara med på en spännande tillväxtresa eller bara vill höra mer om möjligheterna? Kontakta Charlotte på 070-682 68 98 eller charlotte.korssell@xlent.se.

Kontakt