Kristine Xlent Alesund

2022-08-22

XLENT etableras i norska Ålesund

Nu utökar XLENT verksamheten i Norge och startar upp ett bolag i Ålesund. XLENT Ålesund kommer att ledas av Kristine Stokke Hoddevik som ser fram emot att bygga upp bolaget på den Sunnmørska marknaden.

Kristine har flera års erfarenhet från IT- och konsultbranschen och har arbetat på några av de största konsultbolagen i Skandinavien. Nu tar hon med sig sina kunskaper till hemorten Ålesund under XLENT-flaggan i syfte att bygga upp bolaget till att bli en självklar IT-partner på den Sunnmørska marknaden – med en kultur där kunskap och kvalitet står i fokus och där medarbetarna har möjlighet att vara med och påverka, både sin egen och bolagets utveckling. 

Det känns otroligt kul att starta den här resan i min hemstad! Det händer mycket i näringslivet på den lokala marknaden just nu. Fler och fler får upp ögonen för vad Sunnmøre regionen har att erbjuda och vi på XLENT Ålesund är redo att hjälpa Sunnmøreföretagen att förverkliga sina mål. Våra kunder kan förvänta sig en närvarande och kvalitetsmedveten leverantör som kombinerar lokal expertis och den kunskapsbredd som finns i XLENT-koncernen. På så sätt kan vi bygga fina och långsiktiga relationer med våra kunder och leverera hållbara lösningar inom IT och digitalisering.

XLENT Ålesund har som mål att växa i rätt takt, med rätt kompetens och söker personer som ser värdet i att vara med och bygga upp verksamheten tillsammans med Kristine och teamet. 

Kristine söker främst utvecklare och personer med några års erfarenhet inom IT-branschen. Hon poängterar däremot att personliga egenskaper, engagemang och viljan att vara med och utveckla bolaget är viktigare än hur många år man har i branschen eller vilken utbildning man har.  

Precis som IT-branschen är XLENT i behov av många olika typer av profiler och roller. Vi uppmuntrar både seniora och juniora profiler att söka sig till oss – förutom kompetens så är personliga egenskaper något vi värdesätter högt! Brinner du för IT och digitalisering och vill vara med och skapa värde och bygga smarta lösningar till våra kunder tillsammans med ett engagerat och härligt gäng - hör av dig till mig!

Kontaktuppgifter:
kristine.hoddevik@xlent.no
+47 970 01 285

Besök xlent.no för att läsa mer om våra verksamheter i Norge.