Fredrik O Gävle

2022-10-16

XLENT öppnar kontor i Gävle

I mitten av september etablerade XLENT kontor i centrala Gävle. Ett viktigt steg i expansionsplanerna för enheten som ser stora möjligheter i regionen.

XLENT expanderar och en viktig pusselbit i satsningen är etableringen av nya kontoret i centrala Gävle. Under september flyttades det lokala kontoret från Sandviken till nyrenoverade lokaler vid stora torget i Gävle.  

Fredrik Olsson är verksamhetsansvarig för kontoren i Borlänge och Gävle. Han ser stora fördelar med etableringen av det nya kontoret.  

Det känns otroligt kul att vi nu finns representerade i Gävle med fina lokaler med utmärkt läge vid stora torget. Flera av våra medarbetare bor redan här i närheten och vi kommer närmare våra kunder och det skapar en strategisk bas för nyrekryteringar

XLENT arbetar med verksamhetsutveckling i olika former, ofta med IT som verktyg. Teamet i Gävle består av erfarna konsulter med specialistkompetens som systemutveckling, arkitektur och projektledning. Bland kunderna finns allt från myndigheter till medelstora lokala företag och multinationella koncerner som XLENT har haft långa och nära relationer till under många år.    

För oss är ett nära samarbete med våra kunder avgörande för en bra leverans. Vi försöker alltid sätta oss in i våra kunders verksamhet på djupet och förstå deras processer, utmaningar och möjligheter, för att kunna leverera ett så stort värde som möjligt.

XLENT trivs i de nya lokalerna i Gävle där de har utrymme att växa och utveckla den lokala verksamheten. Nu söker de fler personer som vill vara med på resan – främst utvecklare, arkitekter och projektledare med några års erfarenhet inom sitt område. Kontakta gärna Fredrik Olsson om du vill veta mer!

Kontakt