XLENT Analytics Syd

2020-10-01

XLENT satsar på Data Analytics i Skåne

XLENT breddar erbjudandet i Skåneregionen och startar upp ett nytt team av experter inom Data Analytics och Business Intelligence. Sex mycket förväntansfulla och erfarna personer ansluter nu till XLENT-familjen.

Det är ett erfaret gäng som startar upp verksamheten i Skåne. Tillsammans har de många års kunskap och spetskompetens inom Business Intelligence, Data management och Planning. Teamet, som består av Robert Kardum, Johan Idberg, Herman Gustafsson, Carl Enoksson, Peter Nilsson och Magnus Eckerbom (saknas på bild) ser fram emot att komma igång och få etablera XLENT som en ny lokal spelare inom expertisområdet. 

“Vi hjälper våra kunder att bättre förstå, driva och planera sin verksamhet med en god verksamhetsförståelse och en stark teknisk kompetens inom Analytics och Planering i både stora och små case. Vi ser att behovet finns och att vårt team kan komplettera XLENTs befintliga erbjudande på den lokala marknaden.” säger Peter Nilsson. 

De arbetar med tekniker från Microsoft, IBM, Jedox, Qlik, Tableau mfl. och kan erbjuda allt ifrån resursspecialister, till att leda och utveckla egna projekt för deras kunder. Dessutom har de några av landets ledande kompetenser inom IBM Planning Analytics och Jedox. 

Det känns väldigt kul att vi blir en del av XLENT som redan finns etablerat både i landet och lokalt. Vi har ambitioner att växa och hoppas på att fler vill ansluta till oss inom kort. Flera av oss har mer än 20 år i branschen och vi har förhoppningar om att rekrytera fler juniora konsulter som vill utvecklas inom området och vara med och forma verksamheten tillsammans med oss! avslutar Peter. 

 
Vill du veta mer om vår satsning eller nyfiken på vilka jobbmöjligheter vi har? Hör av dig till 
peter.nilsson@xlent.se!

 

 

Kontakt