Abba Voyage

2022-07-06

XLENT skriver ramavtal med Pophouse och Cirkus Venues

Underhållnings- och upplevelsekoncernena Pophouse Entertainment och Cirkus Venues har gjort stora avtryck i Sverige och resten av världen, med sina innovativa varumärken och verksamheter under de senaste åren. Nu skriver XLENT ett ramavtal med koncernen som innefattar stöd inom både IT och verksamhetsutveckling.

Koncernerna Pophouse Entertainment Group och Cirkus Venues verkar inom områdena musik, liveunderhållning, podcast, e-sport, hotell- och restaurangverksamhet. De har under de senaste åren vuxit enormt genom att väcka innovativa idéer till liv. Deras vision är att lyfta underhållning och kvalitetsupplevelser till nästa nivå – vilket återspeglas i de varumärken som de äger och driver. Många känner säkert till Abba Voyage, Space - nationalarenan för e-sport, Avicii Experience, Mamma Mia the Party, Hasselbacken och Cirkus för att nämna några.  

Pophouse Entertainment befinner sig i en explosiv tillväxtfas där vi går ifrån ett Stockholmsbaserat bolag till en power player på den globala entertainmentscenen. I den expansionen behöver vi proffessionell hjälp inte bara tillfälligt utan även strategiskt långsiktigt. Vi har under det senaste året sett över hela vår IT-infrastruktur tillsammans med XLENT för att driva change management samt bygga en solid IT-grund för vår fortsatta expansion, säger Victor Fredell, CIO Pophouse Entertainment.

Jens Kristensen på XLENT är kundansvarig för Pophouse Entertainment och Cirkus Venues. Ramavtalet ser han som ett kvitto på gott samarbete där XLENT kan fortsätta bidra med kompetens inom inom både IT och verksamhetsutveckling.

Det känns fantastiskt att vi fått det här förtroendet från Pophouse och Cirkus Venues! Det är en superspännande kund att arbeta med, otroligt modiga, drivna och innovativa vilket passar oss perfekt. Vi är stolta över att ha dem som kunder, säger Jens Kristensen.

Läs mer på pophouse.se

Foto: pophouse.se