Xlent Erbjudande Idéer

Power Platform

Vi hjälper er att bygga det perfekta verksamhetssystemet, där vi kombinerar vår expertis inom Dynamics 365 CRM med Power Platforms möjligheter för att skapa en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning som tar er verksamhet till nästa nivå.

Microsoft Power Platform

Power Platform är en uppsättning verktyg och tjänster utvecklade av Microsoft som är speciellt utformade för att underlätta skapandet, anpassningen och hanteringen av företagsapplikationer och verksamhetssystem. Hos oss på XLENT kan ni dra nytta av Power Platform som en kreativ verktygslåda för affärsinnovation, oavsett om ni är erfarna utvecklare eller nybörjare.

Genom att använda Power Platform hjälper vi er som företag eller organisation att bygga och anpassa era egna lösningar för att effektivisera arbetsflöden, automatisera processer, analysera data och förbättra användarupplevelsen. Plattformen integrerar sömlöst med andra Microsoft-tjänster och externa system för att underlätta datautbyte och samarbete.

Power Platform består av fyra huvudkomponenter som kan vara till stor nytta för er.

Power Apps: Med detta verktyg kan ni skapa anpassade affärsapplikationer eller gränssnitt till era verksamhetssystem utan att behöva skriva mycket kod. Vi utnyttjar fördefinierade mallar och en användarvänlig inbyggd gränssnittsdesigner för att bygga applikationer som kan användas på mobila enheter, surfplattor och i webbläsare. Med hjälp av Power Pages kan vi också kostnadseffektivt skapa interaktiva och dynamiska webbsidor och portaler för ert företag, såsom kundportaler, medarbetarportaler, evenemangssidor, kunskapsbaser och produktinformationssidor.

Power Automate: Detta verktyg är en molnbaserad tjänst för att automatisera processer och flöden över olika applikationer och tjänster. Vi kan skapa automatiseringar genom att koppla samman olika händelser, åtgärder och villkor i ett visuellt flödesdiagram.

Power BI: Detta är en kraftfull affärsanalystjänst som gör det möjligt för er att visualisera och analysera data från olika källor. Vi kan skapa interaktiva rapporter, instrumentpaneler och diagram som ger er insikter och underlag för att fatta informerade affärsbeslut.

Power Virtual Agents: Med detta verktyg kan ni skapa chattbottar och virtuella agenter utan att behöva skriva kod. Ni kan använda naturligt språk och fördefinierade mallar för att bygga chattbaserade interaktioner och automatisera svar på vanliga frågor.

Genom att kombinera Power Platform och Dynamics 365 CRM, som bygger på samma underliggande tekniska plattform och utnyttjar gemensamma verktyg, resurser och tjänster, kan vi snabbt anpassa och utöka Dynamics 365 CRM för att möta era specifika affärsbehov.

Med Power Platform-verktygen som Power Apps och Power Automate kan vi skapa anpassade applikationer och automatisera era arbetsflöden för att optimera era verksamhetsprocesser. Vår unika förmåga att kombinera Power Platform och Dynamics 365 CRM ger oss flexibiliteten att skapa skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller era krav, utan också är kostnadseffektiva. Vi strävar efter att maximera värdet av er Dynamics 365 CRM-investering och ge er ett verksamhetssystem som är skalbart, användarvänligt och ger er konkurrensfördelar.

Så låt oss hjälpa er att bygga det perfekta verksamhetssystemet för ert företag. Vi kombinerar vår expertis inom Dynamics 365 CRM med Power Platform-möjligheterna för att skapa en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning som tar er verksamhet till nästa nivå.