Rpa Automation Erbjudande Xlent

RPA - Robotic Process Automation

Behöver du hjälp med att komma igång med RPA? Vi på XLENT har kompetens inom bland annat marknadsledande Blue Prism, UiPath och Power Automate för att hjälpa dig på resan att bli kvitt monotona arbetsuppgifter.

Automation, digital medarbetare, förändringshantering

Manuella arbetsuppgifter kan snart vara ett minne blott med RPA. Detta ger dina medarbetare möjlighet att fokusera på uppgifter som kräver mänskligt resonemang samtidigt som det öppnar möjligheter för effektivisering och förbättring av arbetsflöden. Även om RPA ofta benämns som robotar, väljer vi att kalla dem digitala medarbetare.

Särskilt lämpliga områden att delegera till digitala medarbetare är bland annat:

  • Kundtjänst och support – exempelvis hantering av kundförfrågningar och supportärenden
  • Backoffice – exempelvis fakturahantering och betalningar
  • Personaladministration – exempelvis onboarding och hantering av semesteransökningar
  • Supply Chain Management – exempelvis lagerhantering, leveransspårning och inköpsprocesser

En digital medarbetare i teamet

Att använda RPA liknar anställningen av en ny medarbetare – den behöver vägledning för att komma igång och lära sig uppgifterna. Trots att denna medarbetare kräver tydliga instruktioner, kompenserar den genom att arbeta dygnet runt, om så önskas. Dess förmåga att arbeta snabbare och felfritt är bara en extra bonus. Hos XLENT hjälper vi dig att anställa din första digitala medarbetare!

Förändringshantering för en smidig automationsresa

För att säkerställa en framgångsrik automationsresa är det viktigt att ha rätt förändringshantering på plats. Vi på XLENT förstår att övergången till digitala medarbetare kan innebära betydande förändringar i er befintliga organisation. Genom att implementera effektiva förändringsstrategier och hantera eventuella motstånd kan vi hjälpa er att navigera genom denna övergångsfas smidigt och säkerställa att ni får ut maximalt värde av er RPA-implementering.

Vår erfarenhet och expertis inom RPA och förändringshantering gör oss till en pålitlig partner i er automationsresa. Vi kommer att arbeta tätt tillsammans med er för att analysera era befintliga processer, identifiera områden som kan förbättras och utveckla en anpassad förändringsstrategi som passar era specifika behov. Vi kommer att stödja er genom hela resan, från planering och implementering till utbildning och anpassning.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er med både RPA-implementering och förändringshantering. Tillsammans kan vi säkerställa en smidig och framgångsrik automationsresa för er organisation.

Blue Prism, UiPath eller kanske Microsoft Power Automate?

Vi är oberoende konsulter och även om vi är partners med vissa leverantörer är det alltid vår uppgift att leverera den lösning som passar dig bäst och som är den lösningen du vill ha. Därför tittar vi ständigt runt och håller oss uppdaterade med de verktyg och teknologier som finns på marknaden.

Några av de verktyg vi arbetar med är: Blue Prism, UiPath och Microsoft Power Automate.

Varför XLENT?

Vi på XLENT har varit med länge och digitaliserat Sverige. Vi var tidigt igång med automation, och RPA är inget undantag. Vi har haft framgångsrika RPA-projekt i flera stora och medelstora företag över flera olika branscher. XLENT finns där du finns – oavsett var i Sverige du är. Vi är nära, modiga och pålitliga – vi är XLENT.