Erbjudande 8

Test och Testledning

Vi stöttar er med test på olika nivåer, med allt från system- och integrationstester till acceptanstest. Vi har specialister inom testledning, testdesign, teststrategier och test.

Vi ser till att era lösningar håller högsta kvalité

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder omfattande kvalitetssäkringstjänster. Genom att hantera testledning och testning i alla olika testfaser, från systemtest till acceptanstest, säkerställer vi att era produkter och tjänster uppfyller högsta standard. Vårt dedikerade team arbetar med att ta fram teststrategier, testplaner, testfall, och vi tar hand om hela processen inklusive ledning av testteamet och rapportering av testresultat.

Stödjande länk mellan verksamhet och IT

Vi fungerar som en stödjande länk mellan er verksamhet och IT. Som en oberoende leverantör med gedigen erfarenhet inom projektarbete och komplexa åtaganden, hjälper vi er att höja kvaliteten på era processer. Genom att minimera fel i produktionen kan vi också bidra till att sänka kostnaderna och skapa en smidigare arbetsmiljö.

Anpassningsbara verktygslösningar

Vi förstår vikten av att vara flexibla när det kommer till verktygslösningar. Därför är vi inte bundna till något specifikt testverktyg. Istället anpassar vi oss efter era specifika behov och preferenser. Med vår omfattande erfarenhet av marknadsledande verktyg kan vi erbjuda skräddarsydda och effektiva lösningar som passar er verksamhet bäst.

Ständig kompetensutveckling och agil metodik

Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och strävar efter att kontinuerligt certifiera våra konsulter inom test genom bland annat ISTQB-certifieringar. Dessutom är flera av våra testledare också scrummasters, vilket gör att vi är väl rustade för att driva projekt på ett agilt sätt. Vi är engagerade i att hålla oss uppdaterade med de senaste metoderna och verktygen för att kunna erbjuda er de mest effektiva och framgångsrika lösningarna.

Kontakt