Erbjudande 9

Webbutveckling

Vi kombinerar vår långa erfarenhet inom nyutvecklingsprojekt, vidareutveckling och förvaltning av webbplatser med teknisk expertis för att leverera webblösningar av högsta kvalitet.

Webbutveckling anpassat till era behov

Oavsett om du behöver en extern webbplats som fungerar i samspel med andra digitala kanaler som sociala medier, eller en intern webbplats som intranät, har vi kompetensen att skapa en effektiv, användarvänlig och säker webblösning.

Webbutvecklingsprojekt kräver ett helhetsperspektiv och ett brett spektrum av kompetenser. Det är därför vi tar en integrerad approach, som omfattar allt från webbstrategi, konverteringsoptimering, inklusive A/B-testning, UX-design och användbarhet till sökmotoroptimering (SEO). 

Vår utvecklingsprocess är inriktad på förvaltningsbarhet, kvalitet, prestanda och säkerhet. Med säkerhet som en topprioritet, förlitar vi oss på moderna tekniker som Oauth 2.0 och CORS för att säkerställa att dina data är skyddade. Vårt team förstår också vikten av tillgänglighet och vi säkerställer att våra webbplatser följer lagstadgade krav.

Vi utnyttjar kraften i både kommersiella och open source-baserade content management-system. Vårt team är stolt över att vara en Optimizely Gold Solution Partner, men vi har också expertis inom andra plattformar som Umbraco och WordPress.

Vi arbetar med ledande tekniker som C#/.NET, Java, Node.JS och PHP på back-end-sidan och har en bred erfarenhet av VanillaJS och front-end-ramverk som Angular, React, Vue.js, Ember.js m.fl.

Vi har också expertis inom dataskydd och GDPR, inklusive hantering av samtycken för lagring av personuppgifter och cookie-consent-lösningar. Vi förstår vikten av att din webbplats fungerar sömlöst med dina affärskritiska system. Oavsett om det handlar om CRM, ERP eller andra externa system, har vi erfarenheten och kunskapen för att säkerställa effektiva integrationer.

Sist men inte minst så tror vi på att mäta vårt arbete och att ständigt förbättra det. Vi använder verktyg som Google Analytics för att följa upp och analysera webbplatsens prestanda, vilket gör att vi kan optimera din webbupplevelse ytterligare.

Kontakt