På XLENT är vi stolta över vår organisation av skickliga IT-konsulter som framgångsrikt har levererat en mängd projekt och uppdrag till ledande företag och offentliga organisationer under många år. 

XLENT erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Här arbetar vi nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens både på bredden och djupet och vi strävar alltid efter att leverera maximal affärsnytta genom smarta IT-lösningar.

 

Vi söker aktivt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi tycker att företaget ska spegla samhället i stort och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet och mångfald ser vi som en styrka och tillgång i vårt arbete!

 

Idag finns vi på sexton orter i Sverige — från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra systerbolag inom Xlent Consulting Group är vi cirka 500 medarbetare.

Kontaktperson:
Cecilia Lycksell

+46 73-398 23 33

cecilia.lycksell@xlent.se

Kontaktperson:
Anders Franzén

+46 70-526 75 15

anders.Franzen@xlent.se

Vi som jobbar här

På XLENT är alla konsulter och tillsammans hjälps vi åt att utveckla och driva bolaget framåt. Vår kultur, engagemang och kompetens är det som gör oss till ett ledande bolag. Här kan du hitta alla som jobbar på våra kontor runt om i landet.