Träningsnätvärket

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland – där vi under avslappnade (och ibland svettiga) former får möjlighet att träffa nya människor och nätverka samtidigt som vi aktiverar oss. Alla är välkomna att träningsnätvärka tillsammans med oss, så kolla in våra kommande aktiviteter och se om det är något som passar dig!

Yoga med Jenny Lindberg 18/10 i Linköping

Jenny Lindberg har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa i olika yogaformer. Hon är utbildad yogalärare i Hatha, Vinyasa, Ashtanga och Yinyoga och är även utbildad Mindfulness coach. Oftast blir det en skön och härlig mix av dessa former när hon undervisar och hon anpassar alltid yogan så att alla känner att man har möjlighet att vara med. Vi ses den 18 oktober i Stångebrosalen kl. 11.00 (Avslutas med gemensam lunch på ÖK). Det finns 20 platser och är helt kostnadsfritt 🙏

Varför Träningsnätvärket?

Träning och hälsa är viktigt för oss. Vi värdesätter också att få umgås med varandra och andra under lättsamma former och kring gemensamma intressen. Vi vill samtidigt visa och berätta om vilka vi på XLENT är och ge dig möjligheten att berätta för andra om dig själv och det företag du arbetar på. Roligt, avslappnat och inspirerande nätvärkande helt enkelt. Hoppas vi får möjlighet att Träningsnätvärka med just dig!

Bakgrund

Träningsnätvärket startades av Storbildsfabriken 2018 i Linköping. Efter pandemin tog XLENT över stafettpinnen och har sedan dess drivit konceptet vidare. Grundidén för konceptet Träningsnätvärket är att få möjlighet att nätverka och få träningsvärk på samma gång, ett roligt sätt att möta nya kontakter.

Vi på XLENT gillar aktivitet i olika former och på våra träffar är alla välkomna – oavsett vad du jobbar med eller vilken bransch du är inom. Vi kan aldrig kan ha för många kontakter! Det är ett forum för att träffa nya människor och umgås i ett avslappnat format, prata lite, byta erfarenheter eller bara vara med och delta på någon av aktiviteterna.