Lina Vd Vast

2022-09-16

Lina Bodin blir ny ledare på XLENT i Göteborg

XLENT har rekryterat en ny VD till verksamheten i Göteborg. Lina Bodin tillträdde i början av september och tar med sig lång erfarenhet, både från konsultbranschen och tidigare ledarroller samt ett stort kontaktnät i regionen.

Lina är utbildad kognitionsvetare i botten och har en bakgrund som systemförvaltare och projektledare och de senaste 12 åren har hon haft någon form av ledande roll – som konsultchef, kvalitetschef och senast från rollen som affärsområdeschef. Nu kliver hon in i organisationen med ett härligt driv och engagemang och ser fram emot sitt nya uppdrag.

Det känns underbart, är helt överväldigad över det varma välkomnandet jag fått! Att ges möjligheten att vara med och bygga upp något tillsammans med mina nya kollegor var förstås oerhört lockande med XLENT. Jag älskar att arbeta i en organisation där jag kan engagera andra, att hitta nästa steg i vår resa och sedan exekvera – otroligt roligt!

Lina ser en stor potential på den lokala marknaden – många bolag är inne på en digitaliseringsresa där XLENT har kompetens att hjälpa kunderna med samspelet mellan IT och verksamhet.

Idag består teamet i Göteborg av utvecklare, projektledare och ekonomer med IT inriktning och fokus framåt är att rekrytera fler med roller inom IT-management och systemutveckling.

Vi letar efter projektledare, arkitekter, utvecklare och verksamhetsutvecklare för att få en god och bred bas att bygga vidare från. Lika viktigt som kompetens och bakgrund är attityd och engagemang i att vara delaktig i att utveckla bolaget till en fantastisk arbetsplats.

Är du intresserad av att komma i kontakt med XLENT i Göteborg? Hör av dig till Lina!

Kontakt