Golfswing

Svenska Golfförbundet lanserar nya bokningsappen ”Min Golf”

Under våren lanserade Svenska Golfförbundet nya bokningsappen "Min Golf", designad för att förenkla livet för golfare i hela Sverige. Leveransteamet från XLENT har, i nära samarbete med Golfförbundet säkerställt att appen möter både användarnas och klubbarnas behov för en smidig golfupplevelse i sommar.

Min Golf är Svenska Golfförbundets officiella app för bokning och hantering av sällskapsronder. Appen gör det enkelt för golfare att boka och betala starttider på de flesta av Sveriges golfklubbar. Du kan söka, boka och betala starttider direkt i appen – samt hålla koll på dina favoritklubbar och hitta klubbar nära dig. Dessutom kan du boka och betala för golfbilar och andra uthyrningsartiklar, registrera dina handicapronder och mer därtill.

XLENT har en fin relation med Svenska Golfförbundet och har samarbetat i över 20 år, bland annat med förvaltning och nyutveckling av olika projekt. När Golfförbundet behövde en ny app för slutanvändarna, kunde teamet på XLENT leverera en lösning som både var tidseffektiv och uppfyllde de efterfrågade behoven.

För oss var det självklart att vårt team på XLENT skulle utveckla även Min Golf bokningsapp när det blev aktuellt. Vi har ett mycket kompetent team hos XLENT. Att projektet levererades på tid och inom budget är ytterligare ett bevis på vad långt och gott samarbete gör möjligt. Mängden användare och bokningar talar sitt tydliga språk om att appen blivit omåttligt populär bland svenska golfare. Själv är jag mycket nöjd med vad vi levererat tillsammans! säger Ylva Skännestigh, Utvecklingschef för GIT - Svenska Golfförbundet.


Tack vare ett bra samarbete, samt XLENTs djupa kunskap om befintliga system och domäner, kunde projektet genomföras smidigt. Teamet kunde fokusera mer på utveckling och testning och behövde lägga mindre tid på möten, byråkrati och administration. Sedan releasen i slutet av februari har appen redan fått över 200 000 användare och genererat mer än 700 000 bokningar          

Det var otroligt roligt att få förtroendet att leverera en ny app till Svenska Golfförbundet. Ett kul projekt där vi lyckades leverera det som SGF önskade trots en tight tidplan. Resultet av ett lyckat samarbete! avslutar Åsa Eriksson, leveransansvarig, XLENT.

Ladda ned Min Golf