Johan Xlent Ostersund@1,5X

2022-10-12

XLENT etableras i Östersund/Åre

XLENT startar upp ett nytt bolag i Östersund/Åre med Johan Svedlund vid rodret. Johan har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av 90-talet och har erfarenhet både från konsultbranschen och ledande roller. Nu ser han fram emot att bygga upp och utveckla verksamheten i regionen med nya kollegor.

Johan har med sig närmare 30 års erfarenhet från IT-branschen där han arbetat i olika konsultorganisationer med inriktning på affärs och leveransansvar. När möjligheten att utveckla XLENT Östersund/Åre dök upp, tvekade han inte!

XLENT är det enda bolag jag känner till som på riktigt lyckats kombinera den stora koncernens styrka med det lokala bolagets rörelsefrihet. Jag är riktigt imponerad av den breda och djupa kompetensen som finns på XLENT, erfarenhet och kunskap delas brett inom koncernen i en riktigt bra företagskultur. När jag fick frågan om att börja på XLENT var beslutet enkelt.

I region Jämtland/Härjedalen bor ca 130 000 invånare med ett rikt och växande näringsliv. Allt i från tillverkande industri, fastighetsbolag, besöksnäring, skogsföretag, bygg och tjänsteföretag till kommunal verksamhet. Satsningen är strategiskt viktig för XLENT som redan finns i stora delar av landet och Johan ser stora möjligheter att växa lokalt samt stötta regionala verksamheter med kompetens från XLENT.

Nu ligger fokus på att hitta fler medarbetare som vill vara med på en spännande resa.

Vi söker personer med erfarenhet från branschen, allt ifrån systemutvecklare och arkitekter till projektledare och förändringsledare. Hos oss är alla konsulter och vi tar gemensamt ansvar för att skapa en riktigt bra företagskultur där du kan utvecklas på flera plan. Hör gärna av dig till mig om det låter intressant för dig!

Är du nyfiken på att veta mer om nyetableringen i Östersund/Åre eller vara med på resan? Kontakta Johan! 

Kontakt